szon-sportoldal

2008.05.07. 09:25

Világbajnok hajt Vállajon

<p>A megyebeli kettesfogathajtók is részt vettek a Mgyar Hajtó Derby, pünkösd vasárnapján pedig szűkebb hazánkban, azon belül is Vállajon is kezdetét veszi a fogathajtó szezon.</p>

A fábiánsebestyéni Magyar Hajtó Derbyvel indult a fogathajtók idei szezonja. A kettesek mezőnyében negyven egység indult, köztük négy megyebeli hajtó. Ling Attila és Erdei József előkelő helyen várta az akadályhajtást, ám ezt a versenyszámot sajnos mindketten elszúrták, így előbbi a tizedik, utóbbi a 15. helyen végzett. A nemzetközi versenyen ezúttal debütáló Kovács Szabolcs a 19., Szakács Róbert pedig a 32. helyen zárt.

A hétvégén a megyében is rajtol az évad, Vállajon rendezik meg a hagyományos egynapos pünkösdi versenyt. Ezen a teljes megyebeli mezőny mellett indul a kétszeres csapat világbajnok és háromszoros egyéni világbajnoki bronzérmes valamint négyszeres magyar bajnok Nyúl Zoltán is.

- Bodnár Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!