Egy híján húsz: idén is lesz KOTTA

Akt.:
Idén is lesz KOTTA Fesztivál
Idén is lesz KOTTA Fesztivál - © Fotók Horváth Tamás
Hajdúböszörmény – A tavalyi évi siker után idén is megrendezi a KOTTA Fesztivált a Hajdúböszörményi Extrém Sportegyesület a város önkormányzata támogatásával – jelentették be a szervezők, valamint Kiss Attila polgármester sajtótájékoztatón.

Az immáron 19 éves KOTTA Fesztivál Magyarország egyik legrégibb fesztiválja, mely az „ország legnagyobb házibulija”. A július 10. és 11. közötti fesztivál helyszíne a Hajdúsági Múzeum kertje lesz. A tavalyi jó hangulatú fesztivál után döntöttek úgy a szervezők a városvezetéssel, hogy idén is a múzeumkertben tartják meg a rendezvényt.

Az idei programból egy kis ízelítő: Hajdú-Bihar megyében a nyáron csak a KOTTA Fesztiválon lép fel az Irie Maffia és az Ivan & The Parazol, de itt lesz többek között a Pannonia AllstarsSkaOrchestra, a BalkanFanatik és az Ef. Zámbo Happy Dead Band is. A zenés programokon túl kiállítás, jazzterasz, grill- és fröccsterasz, valamint darts-sátor várja az érdeklődőket. A családosokra figyelve a tavalyi nagy siker után idén is lesz gyermekmegőrző a fesztivál területén.

HBN