Egy hét alatt ismét három Loki-meccs!

Egy hét alatt ismét három Loki-meccs!
© Fotó: Kovács Péter
Debrecen – Egy hét bajnoki szünetet követően folytatódik a hajsza az OTP Bank Ligában és a Magyar Kupában egyaránt.

A DVSC először a címvédő Mol Vidi otthonában lép pályára szombaton este fél nyolctól. A mérkőzésre elővételben már kaphatók az 1500 forintos vendégbelépők a www.meccsjegy.mlsz.hu weboldalon. Klubkártya nem szükséges a jegyvásárláshoz, személyes adatok megadása (regisztráció) viszont kötelező. Az új sóstói stadion kapuja és a vendégpénztár is 18 órakor nyit, ahol már 2500 forintba kerülnek a vendégjegyek.

A bajnoki összecsapást követően a Loki Mezőkövesdre látogat a Magyar Kupa 10. fordulójának visszavágójára. Kedden este fél nyolctól indul útjára a labda a fürdőváros stadionjában, ahol a DVSC Zsóri góljának köszönhetően előnnyel várhatja a négy közé jutásért vívott mérkőzést. Az 500 forintos vendégjegyeket március 29-től lehet elővételben megvásárolni szurkolói kártya megadásával a www.meccsjegy.mlsz.hu weboldalon. Kedden este a stadion 19 órakor nyit, ahol már regisztráció nélkül lehet belépőket váltani.

A harmadik „akadályt” az MTK jelenti majd a Loki számára, amely április 6-án, szombaton 17 órától fogadja ellenfelét hazai pályán. A regisztrációt nem igénylő mérkőzésre már megvehetők a belépők online a Nagyerdei Stadion honlapján vagy a DVSC ajándékboltjában.

– DVSC –


Kinyik Ákosék a kék-fehéreket fogadják a jövő héten
Debrecen - A DVSC labdarúgócsapata április 6-án 17 órától az MTK Budapest ellen játssza következő hazai mérkőzését az OTP Bank Liga 27 fordulójában. A fővárosiak elleni összecsapásra szerdán 10 órakor már elindult a jegyértékesítés. A hazai szurkolók az eddigiekhez hasonlóan online, valamint a DV...

Albion Avdijaj
Debrecen - A DVSC labdarúgócsapata szombaton 19.30-tól a MOL Vidi FC vendégeként Székesfehérváron, a MOL Aréna Sóstóban lép pályára az OTP Bank Liga 26. fordulójában. A székesfehérváriak tájékoztatása alapján elővételben már megvásárolhatók a belépők klubkártya nélkül a meccsjegy.mlsz.hu oldalon,...