Egy fotót akart a gyanúsított, majd elhajtott az autóval

Egy fotót akart a gyanúsított, majd elhajtott az autóval
© Fotó: Police.hu
Sáránd – A rendőrök elfogták azt a férfit, aki elvitt egy gépjárművet Sárándról a tulaj beleegyezése nélkül – közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2019. április 4-én 6 óra körül, ami szerint Sárándon egy férfi a tulaj beleegyezése nélkül beült egy autóba, majd elhajtott a helyszínről. A rendőrök adatgyűjtést végeztek, amely eredményeként látókörükbe került egy 25 éves férfi. A Tevékenység Irányítási Központ ügyeletese értesítette a szomszédos megyéket is az esetről, amelynek köszönhetően a feltételezett elkövetőt és a gépjárművet is megtalálták az M3-as autópályán. A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Autópálya Alosztály munkatársai elfogták és előállították a sárándi lakost, akit a hajdú-bihari nyomozók kihallgattak – áll a rendőrség honlapján.

A férfi beismerő vallomást tett és elmondta, hogy megkérte a gépkocsi tulajdonosát arra, hogy fotózza már le az autóban ülve. A tulaj kiszállta a járműből, a férfi pedig beült, gázt adott és elhajtott.

A Hosszúpályi Rendőrőrs a gyanúsítottal szemben jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

Címkék: , ,