Egy évig viselheti a „Családbarát munkahely” címet a bíróság

Debrecen – A Debreceni Törvényszék „Ítélünk és itt élünk!” pályázatával a Debreceni Járásbíróság elnyerte az Emberi Erőforrások Minisztériuma által meghirdetett “Családbarát munkahely 2016” címet, mely pályázattal egyidejűleg 1.300.000 forint támogatásban is részesül a szervezet.

Az elismerést 51 intézmény, cég képviselője vehette át 2016. július 19-én a Magyar Állami Operaházban megrendezett díjátadó ünnepségen. A cím viselésére egy évig lesz jogosult a bíróság.

A Debreceni Törvényszék a pályázat keretein belül – a már megvalósultak mellett – olyan családbarát intézkedéseket, programokat tervez megvalósítani, mint például a dolgozók gyermekei számára a bíróság épületében szervezett kétszer egyhetes gyermektábor, életvezetési tanácsadás, valamint családbarát tréning és kézműves kuckó kiállítás szervezése.

A Debreceni Törvényszék – így a Debreceni Járásbíróság – a cím elnyerését megelőzően is igyekezett a dolgozók számára megfelelő, a családi élettel összeegyeztethető, biztonságos, ám motivált munkahelyi környezetet kialakítani.

– Debreceni Törvényszék –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés