Egy év képekben: ilyen volt 2018 Molnár Péter szemével

Akt.:
Egy év képekben: ilyen volt 2018 Molnár Péter szemével
© Fotók: Molnár Péter
Hajdú-Bihar – Már hagyomány, hogy év elején arra kérjük fotóriportereinket, hogy válogassanak a 2018-as képeik közül, s visszatekintésképp mutassák meg, merre jártak, s melyek voltak azok a fotók, amelyeket ő is szívesen visszanéznek.

Molnár Péter zenekedvelő lévén megörökítette, amikor három év után az Ölveti Blues Band ismét színpadra állt, részese lehetett annak, amikor a DC79 és az ACDC tribute zenekar bemutatkozott a Kossuth utcán. A Campus Fesztiválon is számtalan felvételt készített, ezek közül a Rehab koncertjének fotóját választotta ki.

Jelen volt a Máthé András képeiből összeállított Álomkergetők című kiállításon Hajdúszoboszlón. A cívisváros egyik történelmi pillanatát is átélhette, amikor átadták az első debreceni gyártású Mercedes-Benz Reform 500 LE típusú modellt a DKV Debreceni Közlekedési Zrt.-nek, sőt, lefényképezte, amint Papp László városatya is a volán mögé ült.

Kollégánk gyakran fordul meg a színházban is, ezekből a momentumokból James Goldman Az oroszlán télen, valamint Csehov Három nővér című darabjára tekinthetünk vissza egy-egy fénykép segítségével.

A nyári emlékeket idézi az a fénykép, melyen két kislány egy hatalmas szelet dinnyébe harap. A természet szépségeire fogékonyan kollégánk azt is lefényképezte, amikor november 4-én pipacs nyílt a Kálvin téren. S nem ment el kattintás nélkül amellett a vicces felirat mellett sem, miszerint a kutya harap, a macska pedig karmol.

Fotók: Molnár Péter


Debrecen - Több ezer expó 2018-ban: fotóriporterünk számtalan eseményen bizonyította hozzáértését. Már hagyomány, hogy év elején arra kérjük fotóriportereinket, hogy válogassanak a 2018-as képeik közül, s visszatekintésképp mutassák meg, merre jártak, s melyek voltak azok a fotók, amelyeket ő is ...