Egy ember halt meg és kilencen sérültek meg Balatonkeresztúrnál

Balatonkeresztúr, 2016. július 29. Összeroncsolódott személyautó az M7-es autópálya Nagykanizsa felé vezető oldalán, a balatonkeresztúri lehajtónál, ahol egy mikrobusszal karambolozott 2016. július 29-én. A balesetben egy ember meghalt, többen megsérültek.
Balatonkeresztúr, 2016. július 29. Összeroncsolódott személyautó az M7-es autópálya Nagykanizsa felé vezető oldalán, a balatonkeresztúri lehajtónál, ahol egy mikrobusszal karambolozott 2016. július 29-én. A balesetben egy ember meghalt, többen megsérültek. - © MTI Fotó: Varga György
Kaposvár – Nem kettő, hanem egy ember vesztette életét és kilencen sérültek meg, amikor összeütközött két gépkocsi az M7-es autópálya Nagykanizsa felé vezető oldalán, a balatonkeresztúri lehajtónál pénteken – pontosította a rendőrség honlapján korábban közzétett elsődleges információkat a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Orbán Zoltán elmondta, hogy a járművek eddig tisztázatlan körülmények között karamboloztak, a sérültek ellátására mentőautók mellett két mentőhelikopter is érkezett.

Hozzátette: a rendőrség a forgalmat a helyszínelés és a műszaki mentés idejére a 160-as kilométerszelvénynél a 7-es főútra tereli, visszatérni a balatonkeresztúri felhajtónál lehet.

– MTI –
hirdetés