Egy debreceni baleset szemtanúit keresi a rendőrség

Hajdúböszörmény, Debrecen – A hajdúböszörményi rendőrök tanúk jelentkezését várják egy Debrecenben történt baleset kapcsán.

A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást folytat közúti baleset gondatlan okozása miatt ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. január 19-én 16 óra 5 perc körüli időben egy személygépkocsi közlekedett Debrecenben, a Wesselényi utcán, az Erzsébet utca felől a Hajnal utca irányába. A jármű vezetője haladása során a Wesselényi utca és Szent Anna utca kereszteződéséhez érve a fényjelzőkészülék tilos jelzésénél megállt, majd elindulását követően a balra nagy ívben történő kanyarodása közben összeütközött egy vele szemben, a Faraktár utca felől a Wesselényi utca irányába közlekedő személygépkocsival.

A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a baleset körülményeivel, vagy annak előzményeivel kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik jelentkezzen személyesen a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztályán – Hajdúböszörmény, Kossuth Lajos utca 2. szám -, vagy tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán (hétfőtől-csütörtökig: 8 órától 16 óráig, pénteken: 8 órától 13 óráig), illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

– police.hu –