Egy döntőben mindenki nyerni akar

Egy döntőben mindenki nyerni akar
Sem a debreceniek, sem pedig a Paks háza táján nem becsülik le a Ligakupa értékét.

Szerdán 18 órától (élőben: Sport 1, www.haon.hu) a Ligakupa-döntőjében csap össze a Loki és a Paksi FC, a harmadik számú sorozat fináléjában a presztízsen túl a győztesenek járó 20 millió forint is motiválhatja a feleket a kecskeméti stadionban sorra kerülő összecsapáson.

 – Ugyan túl nagy hagyománya még nincs a Ligakupának nálunk, ám szó sincs arról, hogy félvállról vennénk a finálét – szögezte le a DVSC-TEVA védője, Fodor Marcell.

 – Nagyon szeretnénk elhódítani a kupát és úgy vélem, a paksiak is így vannak ezzel, tehát jó mérkőzésre van kilátás. Nem régen hazai környezetben 3–1-re legyőztük a zöld-fehéreket, de az egy másik meccs volt, biztos, hogy Paks a Ligakupa megszerzésével szeretné kicsit kozmetikázni az eddig nem túl fényes idényét. Mi is száz százalékos erőbedobással készülünk, elvégre egy döntőben mindenki nyerni akar. Mindent megteszünk, hogy a lefújás után együtt örülhessünk a szurkolóinkkal – tette hozzá Fodor.

Motiváltak lesznek

A paksi együttes hivatalos honlapján Kis Károly edző arra emlékeztetett, hogy többek között az Újpestet és a Fradit utasították maguk mögé a középdöntő csoportküzdelmei során. – Így bekerülni a döntőbe nem kis fegyvertény. Ellenfelünk egy remek csapat, amely több fronton is helyt tud állni, de a futballistáink nagyon motiváltak. Ha mindenki ugyanúgy teszi a dolgát, mint az eddigi Ligakupa-meccseken, akkor ugyanannyi esélyünk van az aranyéremre, mint a Debrecennek.

HBN-TN