Egy Csapó utcai baleset szemtanúit keresi a rendőrség

A kép illusztráció
A kép illusztráció - © Fotó: Matey István, archív
Debrecen – A debreceni rendőrök egy közlekedési balesettel kapcsolatban kérik a lakosság segítségét.

A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást folytat közúti baleset gondatlan okozás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – olvasható a police.hu-n.

A rendelkezésre álló adatok alapján 2018. december 7-én 14 óra 30 perckor egy férfi az általa vezetett tehergépkocsival Debrecenben, a Csapó utcán, a bevásárlóközpont felől a Vár utca irányába tolatott, amikor elütötte a mögötte gyalogosan közlekedő nőt – áll a közleményben. A baleset során a gyalogos súlyos sérüléseket szenvedett.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri a baleset szemtanúit, illetve azokat, akik az eset körülményeiről információval rendelkeznek, jelentkezzenek személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Sámsoni út 149. szám), vagy tegyenek bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.