Egy cica és három kutya vár gazdára

Akt.:
Egy cica és három kutya vár gazdára
Debrecen – Az Együtt az Állatokért Állatvédő KHE gondozásában lévő és örökbefogadásra váró állataiból mutatunk be néhányat.

Az örökbefogadás egyik feltétele: ismerkedés legalább 2 alkalommal a kiválasztott állattal.

A menhelyet a Mészáros Gergely kert 0452/2 szám alatt találhatják. A családkereső állatok csütörtökönként, szombatonként és vasárnaponként 8 és 12 óra között látogathatók meg. Egyeztetés: az info@debrecenikutyahaz.hu e-mail-címen vagy a 06 20/402-4301-es telefonszámon. A menhely honlapja itt található.

Kazoo egy nagyon kedves, 3-4 hónapos, bújós dorombológép. Szereti a többi cicát, bújik mindenkihez, valamint imádja a kutyákat is.

Ava kedves, barátságos, jó kedélyű, fiatal lány kutyus. Aktív, nagyon szeret sétálni, szaladni, de ugyanakkor hamar elfárad, lusta típus. Pusziosztó, tündéri kutya, mindenkit elvarázsol kedves természetével.

Doki barátságos, bújós kutya. Nem túl aktív, de nagyon szeret sétálni, felfedezni. Imádja az embereket, egy kis simogatásra bármikor kapható. Szobában nem rombol, többnyire alszik az ágyában.

Trilep egy életvidám, 7 év körüli, barátságos szuka kutya. Az alap vezényszavakat megtanulta, jutalomfalattal könnyen tanul. Imád emberek és kutyák közelében lenni. Lakásban nem kártékony. Elsősorban benti, esetleg benti-kinti tartásra fogadható örökbe. Gyerekek mellé és második kutyának is ajánljuk.

HBN | Fotók: Együtt az Állatokért Állatvédő KHE