Egy biciklitolvajjal kevesebb

Egy biciklitolvajjal kevesebb
© Fotó: police.hu
Hajdúszoboszló – A hajdúszoboszlói rendőrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást.

Egy nő tett bejelentést 2016. február 16-án 18 óra 35 perckor a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságra arról, hogy aznap reggel Hajdúszoboszlón, a Sport és a Fürdő utcák kereszteződésénél található kerékpártárolóban hagyta lezárt biciklijét, majd elutazott a városból. A bejelentő elmondta, hogy amikor este visszaérkezett Hajdúszoboszlóra észrevette, hogy a kerékpárját ismeretlen személy ellopta.

A rendőrök a bejelentést követően adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek eredményeként azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható helyi lakost. A nyomozók a férfi lakásán házkutatást tartottak, és az udvaron található fészerben megtalálták, majd lefoglalták az eltulajdonított kerékpárt, amit a sértett részére 2016. február 18-án visszaadtak. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki H. Eleket, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte.

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság a férfival szemben a lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

– police.hu –
hirdetés