Egy autó lángra kapott, egy az oldalára borult

Akt.:
Egy autó lángra kapott, egy az oldalára borult
© Illusztráció: Pixabay
Hajdú-Bihar – A debreceni Petőfi téren pedig elfogtak egy körözött férfit.

Indítást követően lángra kapott, majd teljes terjedelmében égni kezdett egy személyautó tegnap reggel Nagykerekiben, a Bajcsy Zsilinszky utcában. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók két vízsugár segítségével oltották el a lángokat. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Árokba hajtott, majd az oldalára borult egy személygépkocsi tegnap a déli órákban Monostorpályi közelében. Az autóban egy ember utazott, őt a mentőszolgálat kórházba szállította. A létavértesi önkormányzati tűzoltók elvégezték a jármű feszültségmentesítését, majd a kerekeire állították – közölte a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint a rendőrök az elmúlt 24 órában 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül 1 súlyos és 1 könnyű sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány 10 személyt fogott el, akik közül 5 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 5 főt pedig a velük szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 24 személyt állítottak elő, köztük 8 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 8 esetben történt.

Körözött férfit fogtak Debrecenben

A rendőröknek október 4-én 15 óra körül olyan információ jutott a tudomásukra, hogy Debrecenben, a Petőfi téren egy körözött férfi tartózkodik – írja a police.hu. Az egyenruhások a helyszínre mentek, és igazoltatták a 65 éves férfit, akiről megállapították, hogy a Miskolci és a Debreceni Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja, valamint a Pesti Központi Kerületi Bíróság is körözi. A körzeti megbízottak a férfit elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, majd átszállították a büntetés-végrehajtási intézetbe.