Helyi közélet

2013.05.11. 10:16

Terelőútvonalon a buszok és az autók is, figyeljenek!

Debrecen - Számos utcán korlátozzák a forgalmat, a buszok jelentős része másfelé megy.

Debrecen - Számos utcán korlátozzák a forgalmat, a buszok jelentős része másfelé megy.Ezúttal is a szokott helyen, az Újkerti Lakótelepen rendezik meg a tavaszi nagyvásárt a hétvégén. Az ország minden részéből érkező kereskedők portékáikat a Böszörményi úton, a Füredi út és Doberdó utca között, illetve a Bolyai utcán (a Böszörményi út és a Thomas Mann utca között), a Békessy Béla utcán (a Böszörményi út és Görgey utca között), valamint az Akadémia utca egy szakaszán kínálják. Ezeket a területeket vasárnap estig lezárják a gépjárművek elől. A tiltott helyen parkoló autókat – a tulajdonos költségére – elszállítják!

Más úton járnak a buszok

Vasárnap üzemzárásig a 12-es, a 15-ös, a 15Y-os, a 22-es, 22Y-os, a 23-as, a 24-es, a 24Y-os, a 31-es, a 34-es, a 34A-s, a 35-ös, a 35A-s, a 35Y-os, a 351-es, a 36-os és a 36A-s járatok terelőútvonalakon szállítják az utasokat.

Módosított terelőn a 31-es

A legtöbbek által használt 31-es járat a Doberdó utcától a Nagyállomás felé a Károlyi Mihály utca megállóhelyig az eredeti útvonalon, majd onnan a Bolyai utca - Egyetem sugárút - Honvéd utca - Csemete utca - Mester utca útvonalon közlekedik.

A Doberdó utca felé a 31-esek: a Hunyadi János utcai megállóhelyig a megszokott útvonalat követik, majd a Mester utca - Csemete utca - Honvéd utca - Egyetem sugárút - Bolyai utca irányába fordulnak.

A közlekedési vállalat arra is felhívja az utazók figyelmét, hogy a hétvégén több perces késések is kialakulhatnak. Indulás előtt a részletekről érdemes a DKV honlapján tájékozódni!

HBN-OCs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában