Egészségére! – Retro véradás szűréssel

Illusztráció
Illusztráció - © Fotó: HBN archív
Debrecen – Ajándékokkal, strandjegysorsolással, egészségügyi állapotfelméréssel fogadja a donorokat a 70-es-80-as évek véradásainak hangulata mellett július 11-én a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezete a debreceni Vérellátó Állomáson.

Kolbásszal, sörrel kínálják és konzervvel ajándékozzák meg a donorokat július 11-én 7.30 és 17.30 között a Debreceni Regionális Vérellátó Központban (Bem tér 19.), ahol Retro véradást szervez a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezete. A donorok egészségügyi felmérésen is részt vehetnek; egy kínai természetgyógyászaton alapuló, orvosilag elismert készülékkel (Tiens Aculife) vizsgálják meg az érdeklődőket. Akinek nincs ideje, időpontot egyeztethet, s később költségmentesen ellenőriztetheti állapotát.

Nyár – tea, strandjegy

A véradók teát kóstolhatnak, hogy ezúton is pótolják a folyadékot. Díjmentesen olyan kedvezménykártyát kapnak, amellyel 20 százalékkal olcsóbban vásárolhatnak étrend-kiegészítőket, teákat és egyéb egészségmegőrző termékeket a vizsgálatot végző cégnél, és pontgyűjtő akcióban is részt vehetnek.

Minden véradó sorsoláson vesz részt, s akinek kedvez Fortuna, az fürdőjegyet is nyerhet.

Iratokkal regisztrálhat

A szervezők kérik, hogy a véradásra jelentkezők személyigazolványt, lakcím- és TAJ-kártyát hozzanak magukkal. Fontos, hogy véradás előtt a napszaknak megfelelően étkezzen és bőségesen fogyasszon folyadékot a donor. Véradás után 500 forintos étkezési utalványt kap kalóriapótlásra.

– Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezete –