Eger-rali – A címvédő Herczig sikerével rajtolt az ob

Szarvaskő, 2016. április 3. Herczig Norbert és Igor Bacigal, a Herczig Autósport Kft. - Škoda Rally Team Hungaria versenyzői haladnak Škoda Fabia R5 típusú versenyautójukkal a 11. Eger-rali gyorsasági szakaszán a Heves megyei Szarvaskő közelében 2016. április 3-án. A címvédő páros nyerte a hétvégi Eger-ralit, a nyolcfutamosra tervezett országos bajnokság idénynyitó versenyét
Szarvaskő, 2016. április 3. Herczig Norbert és Igor Bacigal, a Herczig Autósport Kft. - Škoda Rally Team Hungaria versenyzői haladnak Škoda Fabia R5 típusú versenyautójukkal a 11. Eger-rali gyorsasági szakaszán a Heves megyei Szarvaskő közelében 2016. április 3-án. A címvédő páros nyerte a hétvégi Eger-ralit, a nyolcfutamosra tervezett országos bajnokság idénynyitó versenyét - © MTI Fotó: Komka Péter
Budapest – A címvédő Herczig Norbert nyerte a hétvégi Eger-ralit, a nyolcfutamosra tervezett országos bajnokság idénynyitó versenyét.

A 11. alkalommal rendezett viadal honlapja szerint az idén is Skoda Fabia R5-össel induló Herczig és navigátora, Igor Bacigal 1:12:03.3 óra alatt teljesítette a 144,5 kilométeres össztávot.

A 16 gyorsasági szakaszból álló versenyre öt országból érkeztek pilóták, és 200 magyar páros nevezett. Az abszolút rangsorban Herczigék másodikok lettek a lengyel Grzegorz Grzyb és Robert Hundla mögött.

Az ob-futam végeredménye:

1. Herczig Norbert, Igor Bacigal (Skoda Fabia R5) 1:12:03.3 ó
2. Hadik András, Kertész Krisztián (Ford Fiesta R5) 27.3 mp hátrány
3. Kazár Miklós, Ferencz Ramón (Ford Fiesta R5) 57.1 mp h.

– MTI –Sporthírek