Edzőmeccsek sora a felkészülési programban

Edzőmeccsek sora a felkészülési programban
© Fotó: Derencsényi István
Balmazújváros – A Kőnig-Trade Balmazújváros január 11-én megkezdte a téli felkészülést, a bajnokság kezdetéig több edzőmérkőzés és torna is szerepel az élvonalbeli pontvadászat 6. helyén álló csapat programjában.

Az első próbatétel január 16-án, szombaton vár a fiúkra, amikor Szlovákiába utaznak kétnapos tornára a MSK Povazská Bystrica csapatához. A házigazdáról tudni kell, hogy játékosállományának 90%-át a hazai játékosok teszik ki, s a tabellán a 4. helyen tanyáznak. A megmérettetésen többek között a szlovák SKP Bratislava és a cseh HBC Jicín gárdája is részt vesz.

A szlovákiai meccseket követően január 21-én, 17. 30-tól hazai környezetben lép pályán a Kőnig-Trade Balmazújváros, az ellenfél a Mezőkövesd alakulata lesz.

Január 22-én és 23-án rendezik meg az Agro Cup elnevezésű tornát a szintén szlovákiai Tapolcsányban, ahol a házigazdán és a Balmazújváros alakulatán kívül a Westwien, valamint a Lovosice csapata küzd meg egymással.

Ezt követőn január 29-én egy gyöngyösi edzőmeccs szerepel a programban, a házigazda B. Braun Gyöngyös jelenleg 2 ponttal van lemaradva a Kőnig-Trade Balmazújvárosi KK csapata mögött a bajnokságban.

HBN
hirdetés