Edzője nélkül tör győzelemre az Újváros

Edzője nélkül tör győzelemre az Újváros
© Fotó: Derencsényi István
Balmazújváros – Az eltiltott Feczkó Tamás nem a kispadon, hanem a nézőtéren figyelheti tanítványait Kisvárdán.

A Balmaz Kamilla Gyógyfürdő labdarúgói szombaton 13.30-kor Kisvárdán lépnek pályára az NB II. 12. fordulójában. A kezdő sípszót a hazaiak várhatják jobb pozícióból, hiszen Soós Imre együttese a hatodik, míg az Újváros a kilencedik helyet birtokolja, ám egy esetleges vendéggyőzelemmel a hajdúságiak maguk mögé utasíthatnák a riválisukat.

Egységessé váltak

– A mezőny egyik legjobban passzoló gárdája vár ránk a hétvégén. A kisvárdaiaknak a nyáron sikerült rutinos játékosokkal megállapodást kötniük, érkezésük valódi erősítést jelentettek ellenfelünknek. Az utóbbi hetekben értek össze igazi csapattá, ezt a javuló eredményeik ugyancsak igazolják. Minden együttesnek megvannak az erősségei, valamint a gyengepontjai, ezeket sikerült feltérképeznünk a felkészülés során. Nehéz meccsre számítok, de szeretnénk végre idegenben is győzelmet aratni – fogadkozott a Feczkó Tamás.

A bajnokságnak újoncként vágott neki a Kisvárda Master Good, ennek ellenére szorgosan gyűjtögeti a pontokat, jelenleg 16 egységnél tart. A szabolcsiak eddigi legnagyobb sikerüket a feljutásra pályázó Mezőkövesd otthonában aratták. Az alakulat az idei szezonban 18 alkalommal vette be az ellenlábasok kapuját, a góltermésből tízet vállalt az Erős Gábor, Koszta Márk kettős.

Feczkó Tamást a Magyar Labdarúgó Szövetség egy mérkőzésre szóló eltiltással büntette, mivel a múlt héten Radványi Ádám játékvezető elküldte a kispadtól – emiatt a vezetőedző csak a kisvárdai stadion lelátóján foglalhat helyet.

– Másodosztályú pályafutásom alatt először kell ezt megtapasztalnom. Meglepett a döntés, igazából a tartalékbírót kellene megkérdezni a szituációról, valószínűleg csak ő tudja a magyarázatot. Nem hiszem, hogy ez a szankció döntő jelentőséggel bírna a következő összecsapáson, ugyanis Pajkos János, vagy Pacaj Szergej személyében kiváló szakemberek dolgoznak Balmazújvárosban – zárta mondandóját a tréner.

HBN–BÁ
hirdetés