„Nem vagyok elégedett a döntetlennel”

Akt.:
Herczeg András
Herczeg András - © Fotó: Derencsényi István
Debrecen – A DVSC vs. Újpest FC (0-0) OTP Bank Liga-mérkőzés után a két edző, Herczeg András és Nebojsa Vignjevics értékelte a látottakat.

Nebojsa Vignjevics:: Elégedett vagyok az egy ponttal. Voltak hullámvölgyek és -hegyek a mérkőzésen. Az látszik, hogy az idény elején vagyunk még, nincsenek formában a csapatok. A Debrecen egy nagyon jó gárda, pontrúgásokból Bódi és Tőzsér európai színvonalon vannak, de hozzájuk betehetem Takácsot is, ők hárman veszélyesek voltak a kapura.

Herczeg András: Nem vagyok elégedett a döntetlennel. Hiányérzetem van, szerettünk volna nyerni a találkozón. Több meghatározó játékos is hiányzott, de akik a helyükbe léptek, megállták a helyüket. Volt két kapufánk, tűzijáték is az Újpest kapuja előtt. Damásdi személyében újoncot avattunk, jól megállta a helyét.


DVSC vs. Újpest FC
Debrecen - A labdarúgó OTP Bank Liga 2018/2019-es szezonjának 19. fordulójában a Debreceni VSC csapata az Újpest együttesét fogadta szombaton 17 órától a Nagyerdei Stadionban. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on! Labdarúgó OTP Bank Liga NB I, 19. forduló ...

A debreceni Haris Attila Mihály (b) és az újpesti Bojan Sankovic a labdarúgó OTP Bank Liga 19. fordulójában játszott Debreceni VSC - Újpest FC mérkőzésen.
Debrecen - Az utolsó 10 percben emberhátrányban futballozó Debrecen 0-0-s döntetlent játszott a vendég Újpesttel szombaton a labdarúgó OTP Bank Liga 19. fordulójában. A fővárosi lila-fehérek ezzel sorozatban ötödik mérkőzésükön maradtak veretlenek, ezeken ez volt a negyedik döntetlenjük, idegenbe...Sporthírek