Édes a pihenés – Útinapló Belekből

Édes a pihenés – Útinapló Belekből
A vasárnap volt az első olyan nap a Loki beleki edzőtáborában, amelyik másképpen telt mint a többi: a játékosok egész nap pihenhettek.

Sem edzés, sem mérkőzés nem szerepelt a programban, az ébredés időpontját pedig mindenki maga szabhatta meg. Délelőtt a szaunát és az uszómedencét látogatták meg a srácok, délután pedig városnézés lesz soron.

A hétköznapokon ennél jóval feszítettebb a program, fél nyolckor van ébresztő, majd a reggeli után nem sokkal a debreceniek indulnak edzésre, ami többnyire másfél órás.

A tréning után hamar jön az ebéd, amelyet csendes pihenő követ. Délután vagy újabb tréning, vagy mérkőzés szerepel a programban. A vacsorát követően a játékosok még interneteznek, vagy beszélgetnek a szálló halljában, este tízkor azonban mindenkinek szigorúan takarodó van. Ez alól csupán a szombat este volt kivétel, a szakmai stáb ugyanis engedélyt adott a fiúlknak arra, hogy megnézzék a háromnegyed tizenegyig tartó Barcelona-Getafe spanyol bajnoki összecsapást. A keret nagy része kihasználta az alkalmat és megtekintette Lionel Messiék újabb varázslatát. Hogy mit sikerült ellesni a gránátvörös-kékektől, az akár már hétfőn, a Lokomotív Plovdiv ellen kiderülhet…

-Tamás Nándor-