Eddig ötvenszázalékos Oszkár teljesítménye

Akt.:
Melyikük lesz a világbajnok?
Melyikük lesz a világbajnok? - © Fotó: Ádám János
Miskolc – Folytatódik a Borsod Online és a Borsodi Sörgyár Kft. közös játéka! Ismét ellátogattunk a Miskolci Állatkert és Kultúrparkba, hogy Oszkár, a fehérbóbitás kakadu szakértői segítségét kérjük VB-tippjátékunkhoz.

Az elődöntők előtt díszes barátunk Belgium – Horvátország finálét vizionált, amiről így utólag megállapíthatjuk, hogy félig megfelelt a valóságnak. Ezúttal az Anglia – Belgium bronzmérkőzésről, illetve a Franciaország – Horvátország döntőről „kérdeztük”.

Gondozója vállán ülve, ezúttal is a még versenyben lévő nemzetek zászlói közül választott, csőrével elkapva a gondolt győztest. Nem is fokozzuk tovább a hangulatot.

A madár tippje szerint a bronz­érmet idén Anglia nyeri, míg a 2018-as, oroszországi futball-világbajnokság győztese Franciaország lesz.

oszkar-tippel-11-aj650

Nyerhet is!

De mit gondol Ön? Küldje el tippjét a Borsod Online-nak, és nyerjen 10 000 forintos termékcsomagot a Borsodi Sörgyártól.

KCS


Oszkár, a miskolci kakadu szerint Belgium-Horvátország döntő jön
Miskolc - A Borsod Online és a Borsodi Sörgyár Kft. közös játékának részeként ellátogattunk a Miskolci Állatkert és Kultúrparkba, hogy Oszkár, a fehérbóbitás kakadu szakértői segítségét kérjük vb-tippjátékunkhoz. Oszkár döntési mechanizmusait nem ismerjük. Kérdeztük, de csupán két választ volt ha...

Illusztráció - Ön szerint eltalálja a miskolci papagáj a vb-elődöntők és a -döntő eredményét?
Miskolc - A Miskolci Állatkert és Kultúrpark kabalaállata, Oszkár papagáj megtippeli, hogy kik lesznek az elődöntők győztesei, illetve, hogy melyik csapat nyeri a döntőt. Voksoljon, hogy Oszkár papagáj eltalálja-e, hogy ki nyeri meg a vb legfontosabb mérkőzéseit. Regisztráljon és szavazzon, ho...