„Eddig hihetetlenül izgalmasan alakul a vb”

Rábl János
Rábl János - © Fotó: Derencsényi István
Berettyóújfalu – Rábl János örül neki, hogy sokgólos, nézhető mérkőzéseket játszanak a résztvevő egyletek.

Igen magas a brazíliai labdarúgó-világbajnokság eddigi gólátlaga, aminek a szurkolók nagyon örülnek. Így van vele Rábl János, a bajnok MVFC-Berettyóújfalu futsalosa is, aki idáig nagyon meg van elégedve az esemény színvonalával. – Eddig hihetetlenül izgalmasan alakul a vb, elég sok gólt lőnek a csapatok. A hollandoknak szurkolok, bár a németek játéka is tetszett. Kedvenc játékosom igazán nincs, több olyan labdarúgó is van, akinek meggyőző a produkciója – vélekedett az év legjobb futsalosának választott Rábl.

Tovább se jutnak

Újra pályára lép csütörtökön Anglia, Rooney és társai ezúttal Uruguay ellen próbálnak szerencsét. – Az angol foci nem tartozik a kedvenceim közé, úgy érzem, Roy ­Hodgson együttese meglepetésre a csoportból se igen fog továbbjutni. Uruguay pontot, vagy pontokat csenhet a nem túl acélos angol válogatott ellen – mondta az újfaluiak kiválósága, majd elárulta, amikor csak tudja, figyelemmel követi a derbiket.

– Nincs állandó hely, ahol nézem a vb-t, éppen ahol tudom, ott tekintem meg a meccseket. Leginkább barátok körében, egy hűsítő nedű kíséretében szoktam ezt megtenni.

ÉKN-SZADÓ