EBYSL: a tavalyi bajnok jön a DHK-hoz

Akt.:
Debrecen – Két, viszonylag könnyebb ellenfél után komoly megmérettetés vár a debreceni U20-as csapatra a hétvégén; a 2016-17-es szezon második helyezettje, a Vasas SC együttese látogat a cívisvárosba.

Az elmúlt idény egymás ellen lejátszott mérkőzésein kevés babér termett a mieinknek, az elődöntő második találkozóján lett volna esélye a DHK-nak, végül azonban a fővárosiak büntetőkkel behúzták a meccset. A vasárnapi ellenfél az idén eddig egyszer lépett pályára és biztosan, 4-1 arányban nyert az UTE jó erőket felvonultató csapata ellen.

A Vasas kerete változatlanul igen erős, míg a debreceni oldalon elöl és hátul is akadnak hiányzók, leginkább az eligazolt Molnár Dávid. Nem beszélve arról, hogy a szerdai, Pesterzsébet elleni találkozón Kuleshov és Borbát is megsérült, sorsuk az orvosok kezében van. Ettől függetlenül a debreceni alakulat elszántan, győzelemre éhesen indul harcba a papíron esélyesebb vendégek ellen. A sikerhez nagyon fegyelmezett, taktikus játékra és folyamatos koncentrációra lesz szükség.

Debreceni Hoki Klub – Vasas SC 2017.09.10. (vasárnap) 12.15, Debreceni Jégcsarnok

– DHK –Sporthírek