Újabb baleset: több autó karambolozott a 4-esen Ebes és Debrecen között

Akt.:
Hármas karambol a 4-es főúton Debrecen határában
Hármas karambol a 4-es főúton Debrecen határában - © Fotó: Matey István
Debrecen – Két autó karambolozott eddig tisztázatlan körülmények között szerda kora este a 4-es számú főúton Debrecen és Ebes között, az autópálya felhajtójánál. Az ütközés során az egyik jármű megpördült, majd egy kisteherautónak is érintőlegesen nekiütközött.

A balesetben két fő sérült könnyebben.

harmas_karambol-14

Fotó: Matey István

Az elmúlt 24 órában ez a harmadik baleset, ami Hajdú-Bihar megyében történt: kedd éjszaka a 4-es elkerülőn három ember vesztette életét, Hajdúhadháznál pedig egy ember sérült meg.


Hármas halálos baleset a 4-es elkerülőn
Bocskaikert, Debrecen - Már néggyel többen haltak meg az utakon, mint tavaly összesen. Újabb szörnyű tragédia történt a négyes Debrecent elkerülő szakaszán: kedd éjszaka két személyautó karambolozott frontálisan Bocskaikert és Debrecen-Józsa között. A balesetben a Seatban utazó öt főből hárm...

Fotó: Matey István
Debrecen - A Csokonai Színházban október 2-a és 10-e között MagdaFeszttel emlékeznek. Szabó Magda születésének 100. évfordulója alkalmából számos programmal várják az érdeklődőket október első hetében Debrecenben. A jubileumi eseményekről a Csokonai Színházban tartott sajtótájékoztatón számoltak ...

Fotó: Matey István
Hajdúhadház - Nem adta meg az elsőbbséget egy a böszörményi letérő felől érkező BMW a 4-es főúton haladó Mercedesnek kedd éjszaka, amelynek következtében a két jármű egymásba rohant. A baleset során a BMW fejtetőre állt, vezetője könnyebben sérült. [caption id="attachment_3638036" align="alig...A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .

Ebes.
HAON.HU


hirdetés