Pókerarccal lopták a műanyagot munkahelyükről, de most lebuktak

Pókerarccal lopták a műanyagot munkahelyükről, de most lebuktak
© Fotó: police.hu
Ebes, Hajdúszoboszló – A hajdúszoboszlói rendőrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a 29 éves nővel és 48 éves férfival szemben, akik a megalapozott gyanú szerint egy helyi üzemből műanyagtermékeket tulajdonítottak el.

A nyomozás adatai szerint N. Renáta 2015. november 18-án 4 óra 30 perc körüli időben egy ebesi üzemben nagyobb mennyiségű műanyagterméket csomagolt össze és fóliázott le, amelyek tetejére papírhulladékot helyezett. A nő a műanyagokat kivitte az üzem udvarára, ahol azokat társa, N. Sándor felpakolta egy gépkocsira annak érdekében, hogy azt eltulajdonítsa. Az üzem egyik alkalmazottja ellenőrizte a gépkocsit és annak rakterében megtalálta az ellopott termékeket.


Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

A biztonsági őr az esetről bejelentést tett a rendőrség ügyeletére. A rendőrök a helyszínre mentek, ahol a 29 éves nőt és a 48 éves férfit elfogták és bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt előállították a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket. A terheltek a bűncselekmény elkövetését elismerték. A nyomozók az N. Sándornál tartott házkutatás során korábban eltulajdonított műanyagtermékeket találtak, amelyeket lefoglaltak. A megalapozott gyanú szerint a gyanúsítottak 2015 nyarától több alkalommal tulajdonítottak el ilyen termékeket munkahelyükről.


Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a helyi lakosokkal szemben lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –Ebes.
HAON.HU


hirdetés