Négy baleset egy napon belül a 4-es főúton

Akt.:
Négy baleset egy napon belül a 4-es főúton
© Fotó: Matey István
Ebes – Néhány perccel ezelőtt tudattuk olvasóinkkal, hogy csütörtökön immár harmadjára történt baleset a 4-es főúton, Ebes közelében. Legfrissebb információink szerint azonban negyedjére is megtörtént a baj: a harmadik karambol öt kilométeres körzetén belül újabb autóbaleset történt.

Az eddigi adatok szerint a balesetnek sérültje nincs, anyagi kár keletkezett.

Ugyancsak Ebesnél hajnalban rosszul lett és járművével kocsisornak hajtott egy sofőr, majd kora reggel árokba hajtott egy másik autós, harmadjára pedig délután történt egy ráfutásos baleset.

baleset1A harmadik baleset helyszínén készült felvételünk | Fotó: Matey István


Ebes - Ez már a harmadik baleset, amely csütörtökön a 4-es főúton, Ebesnél történt. A csütörtök hajnali, majd kora reggeli baleset után ismét intézkedniük kellett az egyenruhásoknak Ebesnél. Fotó: Matey István [related-post post_id="3925928"] [related-post post_id="3925632"]...

Árokba csapódott egy autós a 4-es főúton
Ebes - Lesodródott az útról, és árokba csapódott egy autós csütörtökön kora reggel a 4-es főúton, Ebes térségében. A járművet vezető fiatal férfit és női utasát kivizsgálásra a mentők kórházba szállították. Információink szerint a jármű vezetőjével szemben az ittasság gyanúja is felvetődött. ...

Baleset a 4-es főúton Ebesnél
Ebes - Információink szerint rosszul lett annak az autónak a vezetője, aki járművével egy kocsisorba rohant csütörtök reggel a 4-es számú főúton Ebes és Hajdúszoboszló között. A balesetben ketten sérültek könnyebben. Fotó: Matey István A megyei katasztrófavédelem híradásából kiderül, a baleseth...Ebes.
HAON.HU


hirdetés