Elmondta a Loki támadója, mit érzett a műtét után

Bereczki Dániel
Bereczki Dániel - © Fotó: dvsc.hu
Debrecen – Bereczki Dániel egyre jobban érzi magát fizikálisan és lelkileg egyaránt. A debreceni játékos a klubhonlapnak nyilatkozott állapotáról.

A DVSC támadója, Bereczki Dániel tavaly októberben szenvedett keresztszalag-szakadást a bal térdében. A játékost meg kellett műteni, de elmondása szerint már egyre jobban van.

– Jól sikerült az operáció, és azóta is mindent rendben talált az orvos a kontrollokon – mondta a dvsc.hu-nak Bereczki Dániel.

– Most már jobban vagyok fizikálisan és lelkileg egyaránt, ugyanis a műtét utáni közvetlen időszak elég nehéz volt mindkét szempontból. Ahogy haladok előre, és egyre több mindent csinálhatok, egyre jobban érzem magam.

Már nem vagyok annyira ágyhoz kötve, mint az elején, de a napjaimat nagyrészt a gyógytornám teszi ki, emellett egyre többet tudok eljárni itthonról, az utóbbi időben párszor sikerült a srácokkal is összehozni egy-két programot.”

Pont a héten kell visszamennem egy kontrollra, és ha minden rendben lesz, akkor elkezdhetem a munkát Misivel (Dankó Mihály rehabilitációs edző – szerk.) is kint Pallagon – nyilatkozta a klubhonlapnak a támadó.


Hrabina Alex
Debrecen - A 23 esztendős hálóőrt másfél hete tesztelik a Lokinál, hamarosan eldönti a sorsát a szakmai stáb. Volt némi jövés-menés a DVSC alakulatánál kapusposzton a télen, ugyanis akadt egy távozó cerberus, és jelenleg is próbajátékon van egy játékos. Aki leadta a piros-fehér szerelését, az ...

Debrecen - Február elején folytatódik a DVSC szereplése a labdarúgó NB I-ben. Az őszi szezon végére a képzeletbeli dobogó harmadik helyére fellépett Loki a télből fejest ugrik a tavaszi idénybe, hiszen már február 2-án az Újpest elleni hazai meccsen szeretné gyarapítani pontjainak számát. A lila-...Ebes.
HAON.HU


hirdetés