Darazsakhoz és égő hulladékhoz is riasztották a tűzoltókat

Akt.:
Darazsakhoz és égő hulladékhoz is  riasztották a tűzoltókat
© Illusztráció: Pixabay
Hajdú-Bihar – Hajdúszoboszlón, a Luther utcában egy lakás erkélye melletti tetőrészbe darazsak költöztek. Péntek délelőtt riasztották a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltókat, akik kihúzós létrán át a darázsirtónak segítettek a rovarok eltávolításában, tájékoztatta a Naplót a megyei katasztrófavédelem illetékese.

Elmondta azt is, hogy Hajdúböszörmény-Bodaszőlőn, a Vincellér utcában százötven négyzetméteren a száraz gaz lángolt, melyet a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével oltottak el.

Péntek este Ebes külterületén szemétégetés miatt riasztották a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltókat. Az egység egy vízsugárral oltotta el a lángokat.

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyű sérüléssel végződtek. A szolgálatot ellátó állomány öt személyt fogott el, akiket bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A rendőrök tizenkét személyt állítottak elő, hármukat bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés hat esetben történt.

A megyei mentők pénteken 269 feladatot láttak el. Földesen 2 óra 7 perckor két személygépkocsi ütközött, a balesetben négyen sérültek meg könnyebben, őket kórházba szállították, tájékoztatott az OMSZ illetékese.Ebes.
HAON.HU

További hírek a Sport kategóriából


hirdetés