“Az is csoda, hogy tíz gól alatt megúsztuk” – Így telt a hétvége a megyei focipályákon

Akt.:
“Az is csoda, hogy tíz gól alatt megúsztuk” – Így telt a hétvége a megyei focipályákon
© Illusztráció: Derencsényi István
Hajdú-Bihar – Eredmények, jegyzőkönyvek, jobbnál jobb edzői nyilatkozatok: összefoglaló a megye I-es és a megye II-es bajnokságok hétvégi találkozóiról!

Labdarúgó megye I

Büntetett a Nagyhegyes
Továbbra is rájár a rúd a téglási csapatra a megye I. őszi szezonjában: a csapat ezúttal Nagyhegyesre látogatott, amely kíméletlenül elintézte őket. Szombaton emellett további négy meccset játszottak, a Hajdúsámson és a Hajdúnánás idegenben tudott nyerni, míg a Hajdúszoboszló a Balmazújvárossal, a Hajdúböszörmény pedig a Hosszúpályival osztozkodott meg a pontokon.

“Örülünk, hogy egyáltalán ki tudunk állni a meccsekre”
Két mérkőzést rendeztek a megye I. 11. fordulójában vasárnap: a Derecske és a Sárrétudvari gól nélküli döntetlennel zárta egymás elleni küzdelmét, míg a Nyíradony kőkemény ütést mért a püspökladányi csapatra, tíz góllal tömve ki őket.


Labdarúgó megye II

Komádi, Nagyrábé és a DEAC csapata otthon tartotta a három pontot
Hat meccset játszottak szombaton a megyei másodosztály déli csoportjában a tizenegyedik forduló alkalmával.

Hárman otthon, egy idegenben
Az Ebes, a Görbeháza és a Vámospércs csapatai jól „muzsikáltak” a megye II. északi csoportjában, a 11. fordulóban: mindhárom egylet otthon tudta tartani a három pontot. Mellettük a DASE is megmutatta, miért esélyes a bajnoki címre, hiszen idegenben verte meg a Polgárt.

Kilencet rúgott hazai pályán a Kaba, és csak egy válasz jött rá
A labdarúgó megyei másodosztály déli csoportjának vasárnapi játéknapján csak egy mérkőzést rendeztek, de az tíz gólt hozott.

“Megérdemelten nyertek a hazaiak, mert volt egy Szabó Gergőjük”
Hajdú-Bihar – Esélye sem volt a józsai csapatnak a Nyírmártonfalva otthonában vasárnap: a megye II. északi csoportjában küzdő csapatok összecsapásából a hazaiak jöttek ki jobban, kilenc góllal gyűjtve be a három pontot. Mellettük a Nyírábrány, a Nyíracsád és a Hajdúhadház is sikeresen vette az akadályt a 11. fordulóban.Ebes.
HAON.HU


hirdetés