A korábbi napokhoz képest „csendesebb” volt a szerdai

Akt.:
Hármas karambol a 4-es főúton Debrecen határában
Hármas karambol a 4-es főúton Debrecen határában - © Fotó: Matey István
Hajdú-Bihar – Baleset következtében ketten sérültek meg könnyebben az éjszaka – ügyeleti hírek.

Hajdúszoboszlón, a Pávay Vajna utcában két személygépkocsi ütközött össze, szerda délelőtt. A rendőrség félpályás út lezárása mellett a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók az autók feszültség mentesítését elvégezték. A balesetben senki sem sérült meg.

Ugyancsak tegnap délelőtt Hajdúnánáson, az Erdősor utcában egy családi ház kazánházában keletkezett tűz, amely a tetőszerkezetre is átterjedt. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók oltották el a lángokat, kisebb anyagi kár keletkezett, de senki sem sérült meg.

Szerda délután Debrecenben, egy Csengő utcai társasház első emeleti lakásához riasztották a tűzoltókat mert az ott élő idős ember nem tudott ajtót nyitni a mentőszolgálatnak. A debreceni tűzoltók a nyitott ablakon keresztül bejutottak a lakásba, majd az idős embert a mentőszolgálatnak átadták.

Az éjszaka Ebes és Debrecen között történt újabb baleset, melyben két könnyű sérültet kellett a mentőknek ellátni gépkocsijaik összeütközése után.

HBN


Hármas halálos baleset a 4-es elkerülőn
Bocskaikert, Debrecen - Már néggyel többen haltak meg az utakon, mint tavaly összesen. Újabb szörnyű tragédia történt a négyes Debrecent elkerülő szakaszán: kedd éjszaka két személyautó karambolozott frontálisan Bocskaikert és Debrecen-Józsa között. A balesetben a Seatban utazó öt főből hárm...

Hármas karambol a 4-es főúton Debrecen határában
Debrecen - Két autó karambolozott eddig tisztázatlan körülmények között szerda kora este a 4-es számú főúton Debrecen és Ebes között, az autópálya felhajtójánál. Az ütközés során az egyik jármű megpördült, majd egy kisteherautónak is érintőlegesen nekiütközött. A balesetben két fő sérült könnyebb...Ebes.
HAON.HU


hirdetés