A baleseteké volt a csütörtök Hajdú-Bihar útjain

Baleset a 4-es főúton Ebesnél
Baleset a 4-es főúton Ebesnél - © Fotó: Matey István
Hajdú-Bihar – Több karambolhoz is vonulniuk kellett a megyei tűzoltóknak. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Bakonszeg és Berettyóújfalu között a 4213-as számú úton két személygépkocsi ütközött össze tegnap reggel. Az ütközés következtében mind a két autó az árokba csapódott. A berettyóújfalui és a szeghalmi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, a mentőszolgálat egy embert pedig kórházba szállított.

Ebes külterületén az 4-es számú főúton négy személygépkocsi ütközött össze csütörtök délelőtt. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltókat riasztották a helyszín, akik átvizsgálták a járműveket és áramtalanították azokat. A baleset nyolc embert érintett, akik közül ketten megsérültek, ezért a mentőszolgálat kórházba szállította őket. Az adott útszakaszt a rendőrség a műszaki beavatkozások idejére lezárta.

eb2Fotó: Matey István

Tizenkét méteres fa egyik ága lehasadt tegnap délelőtt Balmazújvároson, a Debreceni utcában. A balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók kosaras gépjárművéről motoros láncfűrésszel távolították el a faágat.

Két autó ütközött össze csütörtök délelőtt Püspökladányban, a Rákóczi utcában. A város hivatásos tűzoltói elvégezték a járművek feszültségmentesítését, a mentőszolgálat egy sérültet kórházba szállított.

Tegnap délután a debreceni hivatásos tűzoltóknak is faág miatt kellett beavatkozniuk. Debrecenben, a Petőfi téren egy tizennyolc méter magas fa egyik ága megreccsent, a játszóteret, a gyalogos és a közúti forgalmat veszélyeztette. Az egység kihúzós létrán át az ágat eltávolította.

Késő este Hajdúszoboszló és Kaba között egy személyautó szalagkorlátnak ütközött. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járművet és áramtalanították azt. A mentőszolgálat egy sérültet a helyszínen ellátott.

– Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –


Ebes - Néhány perccel ezelőtt tudattuk olvasóinkkal, hogy csütörtökön immár harmadjára történt baleset a 4-es főúton, Ebes közelében. Legfrissebb információink szerint azonban negyedjére is megtörtént a baj: a harmadik karambol öt kilométeres körzetén belül újabb autóbaleset történt. Az eddigi ad...

Ebes - Ez már a harmadik baleset, amely csütörtökön a 4-es főúton, Ebesnél történt. A csütörtök hajnali, majd kora reggeli baleset után ismét intézkedniük kellett az egyenruhásoknak Ebesnél. Fotó: Matey István [related-post post_id="3925928"] [related-post post_id="3925632"]...

Baleset a 4-es főúton Ebesnél
Ebes - Információink szerint rosszul lett annak az autónak a vezetője, aki járművével egy kocsisorba rohant csütörtök reggel a 4-es számú főúton Ebes és Hajdúszoboszló között. A balesetben ketten sérültek könnyebben. Fotó: Matey István A megyei katasztrófavédelem híradásából kiderül, a baleseth...

Árokba csapódott egy autós a 4-es főúton
Ebes - Lesodródott az útról, és árokba csapódott egy autós csütörtökön kora reggel a 4-es főúton, Ebes térségében. A járművet vezető fiatal férfit és női utasát kivizsgálásra a mentők kórházba szállították. Információink szerint a jármű vezetőjével szemben az ittasság gyanúja is felvetődött. ...Ebes.
HAON.HU


hirdetés