Ebből már nem lesz horgászás – Rendőrségi hírek Hajdú-Biharból

Ebből már nem lesz horgászás – Rendőrségi hírek Hajdú-Biharból
Hajdú-Bihar – A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában 8 személyt fogtak el, akik közül 6 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 2 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Az egyenruhások 18 személyt állítottak elő, ebből 3 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Megyénk közútjain a rendőrök 1 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amely könnyű sérüléssel végződött.

A Debreceni Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés – lopás – elkövetése miatt indított eljárást egy berettyóújfalui lakossal szemben. A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. június 5-én 9 óra körüli időben egy férfi bement az egyik debreceni nagyáruházba, ahol gyanúsan sokáig tartózkodott egy polc előtt. A tolvaj több horgászcikket pakolt a kosarába, melyeket egy újsággal letakart, majd azokat kibontotta a csomagolásukból és az árut a ruházatába rejtette. A biztonsági őrök felfigyeltek a pénztártól fizetés nélkül távozni készülő férfira, akit visszatartottak és telefonon értesítették a rendőrséget. A járőrök a helyszínen elfogták és a Debreceni Rendőrkapitányságra előállították a 38 éves berettyóújfalui lakost, akit a meghallgatását követően őrizetbe vettek a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából.

A rendőrök 2014. június 5-én 15 óra 50 perckor Debrecen belvárosában járőröztek, amikor olyan információ jutott a tudomásukra, hogy a Piac utca és a Szent Anna utca kereszteződésénél egy körözött férfi tartózkodik. A járőrök felkutatták és igazoltatták a 31 éves helyi lakost, akiről megállapították, hogy ellene a Debreceni Járásbíróság súlyos testi sértés bűntett elkövetése miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. Az egyenruhások H. Istvánt elfogták és előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók őrizetbe vették.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –