Ebben az évben is lehet fabatkával fizetni!

Debrecen – 2014. április 26-án, szombaton a Napraforgó Waldorf Iskola Szent György-napi vásárt és családi napot rendez 10-18 óra között az iskola udvarán (bejárat a Kút u. 19. felől, régi Eötvös-iskola).

Tapasztalatból mondjuk: az egész család garantáltan jól fogja magát érezni!

Mint mindig, hagyományápoló kézműves mesterek kínálják portékájukat, a bolhapiacon a diákok fabatkáért árulják személyes kincseiket. A napot az ORTIKI Bábszínház nyitja, akiknek rendhagyó produkciója minden évben garancia a jókedvű kezdésre. De kicsik és nagyok szemtanúi lehetnek egy világszámnak, ami még nem volt: jön a Waldorf-cirkusz! A gyerekek állították össze, találták ki a produkciót, saját maguk tervezte műsorszámokkal, díszlettel és konferálással. Kontakt tánc, mazsorettműsor, aikido bemutató, bábszínház, papírszínház, kutyás bemutató színesíti a napot. Az apróknak lesz Ringató, a kicsik Sárkányországban kalandozhatnak, a nagyok a Láthatatlan Színházban tehetik próbára érzékeiket és megmérhetik erejüket a Parasztolimpián.

Éhség-szomjúság ellen is lesz ellenszer: Waldorf-cukrászda, limonádé-és salátabár nyílik a nagy nap alkalmából. Az iskola ezen a napon nyitja meg saját LFL-jét (Little Free Library, azaz Kis ingyenkönyvtár): egy kis madáretetőt (ami könyveket rejt), mellette paddal, hogy azonnal lehessen is olvasgatni.

Mindenkit szeretettel várunk!

– Napraforgó Waldorf Iskola –

Címkék: , ,