Eb-pótselejtező – Vendégsikert várnak a magyar szurkolók

Akt.:
Eb-pótselejtező – Vendégsikert várnak a magyar szurkolók
© Fotó: Derencsényi István
Oslo – A magyar szurkolók elszántsága nem ismer határokat: akadnak, akik másfél napon át utazva kisbusszal érkeztek Oslóba a labdarúgó-válogatott norvégok elleni Európa-bajnoki pótselejtezőjének első, csütörtöki felvonására.

Az egyik drukker az Oslo-fjord kikötőjénél mesélt arról, hogy a 2200 kilométeres túrának, melynek során kétszer kompoztak is, kedd este nyolc órakor huszonheten vágtak neki három kisbusszal, és csütörtök hajnali hatkor érkeztek meg a norvég fővárosba.

“Ez mindent megér. Nagyjából huszonöt éve követem a válogatottat, amelyért a világ végére is elutaznék. Életre szóló barátságok köttetnek ilyen utakon” – mondta a társaság egyik tagja.

Ön szerint kijut a magyar válogatott a franciaországi Eb-re a norvégok elleni pótselejtezőn?

Betöltés ... Betöltés ...

Az Oslóba érkezett magyar drukkerek többsége egygólos vendégsikert vár a találkozón, s 1-0-s, vagy 2-1-es magyar győzelmet jósolt az Ullevaal Stadionban sorra kerülő meccsre, amelyen 700 vendégszurkoló lesz jelen.

A norvégok elleni párharc első felvonása 20.45-kor kezdődik. A visszavágót vasárnap szintén 20.45-től rendezik a Groupama Arénában.

– MTI –Sporthírek