szon-sportoldal

2008.03.28. 08:39

A búcsú is legyen tisztességes!

<p>A Nyíregyházi KSE kézilabdacsapata ebben az évben előszőr mutatja meg magát jól megszokott közegében – a bujtosi csarnokban. Benne van a pakliban, hogy eme alkalom szomorú dátum lesz a nyírségi egylet történetében...</p>

Ugyanis, amennyiben a Bartha-legénység nem gyűri le a szombaton érkező Balaton KC-t, menthetetlenül kiesik az élvonalból! Bármennyire fájdalmas, ennek valós a veszélye.

– Számunkra egy feladat maradt: tisztességesen befejezni a bajnokságot – jelentette ki Bartha Dénes, az NYKSE edzője. – Természetesen szeretném, ha fiúk bizonyítanák, hogy a jövőben is lehet rájuk építeni, ugyanakkor senkinek ne legyen illúziója: az ellenfél talán a legerősebb játékoskeretet vonultatja fel az alsóházban! A két csapat egész egyszerűen nincs egy súlycsoportban, az „odavágón” például tizennyolc góllal kaptunk ki, a körülményeket figyelembe véve ezen nincs mit csodálkozni.

Nyilvánvalóan arra törekszünk, hogy szorossá tegyük a meccset, viszont újabb problémákkal kellett szembesülnünk. Farkas Roland térde messze nem tökéletes, az elmúlt két hétben csak bizonyos gyakorlatokat tudott végrehajtani, Dancs Miklós combsérülés miatt nem is szerepelhet, Nahaj László és Braun Brunó pedig lázas beteg...

- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!