Dzsudzsák ellenfél lesz

Dzsudzsák ellenfél lesz
Magabiztos győzelemmel hangolt a PSV Eindhoven a Loki elleni Európa Liga-összecsapásra.

A lokista szurkolók egyik legjobban várt mérkőzését rendezik csütörtökön este a budapesti Puskás Ferenc Stadionban: a DVSCegykori kiválósága, Dzsudzsák Balázs és csapata, a PSV Eindhoven lesz a magyar bajnok ellenfele.

Sikeres főpróba

A holland sztárcsapatnak kifejezetten jól sikerült a főpróbája, ugyanis a Willem II otthonában győztek magabiztosan, 4–2-re. Az eindhoveni sikerből a magyar légiós is kivette a részét, hiszen ő szerezte csapata első gólját, illetve két gólpassz is fűződik a nevéhez.

Dzsudzsák kiváló formában futballozik Hollandiában, így nem véletlen, hogy az elmúlt évhez hasonlóan alapembere a PSV-nek. Ennek fényében abszolút pikánsnak ígérkezik a csütörtök esti EL-meccs, hiszen a nyírlugosi futballistának egykori csapata és játékostársai ellen kell tudása legjavát nyújtania.

Jegyek, buszok

Természetesen óriási érdeklődés előzi meg a DVSC-TEVA–PSV Eindhoven összecsapást, ennek megfelelően már javában árulják a jegyeket a találkozóra. Érdekesség, hogy a PSV és a szintén hazai pályán megrendezendő Sampdoria elleni mérkőzésre külön-külön, illetve bérlet formájában is megvásárolhatják a belépőket a szurkolók; Debrecenben a három Loki-shopban, míg Budapesten a Syma-csarnok főbejárat melletti és a stadion Dózsa György út felőli két kőpénztárában válhatók meg a belépők. A DVSC ingyenes autóbuszokat indít az október 21-én, 19 órakor kezdődő DVSC–PSV EL-találkozóra. A buszokra – amelyek a mérkőzés napján 15.30-kor indulnak a Főnix parkolójából – a megvásárolt belépőjegyekkel lehet felszállni.

További buszokat is indítanak a DVSC–PSV mérkőzésre, amelyekre jelentkezni a 06-30/906-3434-es és a 06-70/771-2814-es számokon lehet.

HBN

Döntetlen az MTK ellen

Újra otthon játszott a Spartacus

ÉLŐ: MTK – DVSC-TEVA

Berni EL-fellépésben bízik

Újabb csatárt próbálnak a Lokinál