Dzsudzsák Balázs újra Loki-mezben!

Akt.:
Dzsudzsák Balázs újra Loki-mezben!
Dzsudzsák Balázs újra Loki-mezben! - © Fotó: archív
Debrecen – Péntek éjfélig még 10% kedvezménnyel vásárolhatók meg a jegyek a Real Madrid Legends-DVSC All Stars meccsre.

Tíz éve nyerte első bajnoki címét a DVSC labdarúgócsapata, ezen nagyon fontos esemény rangjához méltó programkavalkádot rendeznek május 30-án, szombaton a Nagyerdei Stadionban.

Az ünnep, azaz a Real Team Családi Nap fő eseménye a Real Madrid Legends-DVSC All Stars összecsapás lesz. A spanyol sztárcsapatban olyan klasszisok lépnek majd pályára, mint Buyo, Contreras, Karembeu, Amavisca vagy éppen Morientes, kiknek neve igencsak jól cseng a sportbarátok körében.

De a másik alakulatban futballoznak majd az igazi kedvencek, hiszen többek között Sándor Tamást, Böőr Zoltánt, Éger Lászlót, Ronald Habit és Halmosi Pétert is láthatja majd a publikum a stadion zöld gyepén. A szervezők tájékoztatása szerint a DVSC All Stars-ban szerepet kap napjaink egyik, sőt sokak szerint legjobb magyar labdarúgója, Dzsudzsák Balázs is! A Dinamo Moszkva kiválósága csak a Real Team Családi Nap miatt utazik Magyarországra!

A gálamérkőzés köré olyan programsorozatot szerveznek, ahol gyerekmeccs, játszóház, ugrálóvár várja a kicsiket, míg a nagyobbakat a Magyar Hírességek–Debreceni Ikonok bemutató mérkőzéssel, illetve Majka, Dér Heni és Gáspár Laci koncertjével szórakoztatják.

Fontos tudnivaló, hogy szurkolói kártyára nem lesz szüksége a gálára kilátogatóknak.

Kedvezményes jegyek

Jegyértékesítés a www.nagyerdeistadion.hu weboldalon online, vagy személyesen a Nagyerdei Stadion jegypénztáránál és a DVSC ajándékboltjaiban történik. A Hajdú-bihari Napló, a Kelet és az Észak Magyarország előfizetői pedig a debreceni, nyíregyházi és miskolci szerkesztőségen keresztül juthatnak kedvezményes jegyekhez.

Bővebb információ: www.realteam.hu.

(X)