DVTK vs. Mezőkövesd – Edzői nyilatkozatok

Akt.:
Bódog Tamás és Radványi Miklós a DVTK vs. Mezőkövesd mérkőzést követő sajtótájékoztatón
Bódog Tamás és Radványi Miklós a DVTK vs. Mezőkövesd mérkőzést követő sajtótájékoztatón - © Fotók: Homoky György
Debrecen, Mezőkövesd, Miskolc – „Az első félidő értékelhetetlen, a második az jó volt, az rendben volt, azzal elégedett vagyok” – így nyilatkozott Bódog Tamás, a Diósgyőri VTK vezetőedzője a Mezőkövesd elleni 2-2-es bajnoki döntetlent követően. Radványi Miklós, a Kövesd mestere a következőképpen értékelt: „ha így fogunk játszani a hátralévő két meccsen, akkor nem lehet baj”.

Bódog Tamás: – Az első félidő értékelhetetlen, a második az jó volt, az rendben volt, azzal elégedett vagyok. A szünetben a játékosok fejében tisztára kellett mosni egy-két dolgot, a kiesés elleni harcban nem lehet ennyire nyálasan játszani, ennyi párharcot, így elveszíteni, hogy agresszivitás semmi. A második félidőben úgy játszottak, ahogy kell, és ha előtte is ezt tesszük, akkor nem lett volna katasztrofális az első játékrész. A jövő héten az első perctől így próbáljuk meg felépíteni a meccset, ahogy most a másodikat. Persze, a szünetben elfogadtam volna a döntetlent, ami a meccs előtt ez csalódás lett volna, így viszont reális a pontosztozkodás, ezzel nincs semmi gond, de a mi helyzetünkben megengedhetetlen, hogy elajándékozzunk egy félidőt.

bodog

Radványi Miklós: – Első félidőben úgy alakult a meccs, ahogy megbeszéltük, elterveztük, erre készültünk egész héten, volt a csapatban sebesség, agresszivitás. A második játékrész első 10-15 percében olyan aktívan szeretünk volna játszani, mint ahogy azt az elsőben tettük, erre kaptunk egy buta gólt, a kivédekezett szöglet után. Meg kell nézzem majd ezt a találatot, de a játékosaim azt mondták, hogy les volt. Utána a hazai csapat játszotta a játékáét, mi idegeskedni kezdtünk, hiányzott az agresszivitás, a sebesség. Végül az 1 ponttal meg kell legyünk elégedve, bár az első félidő alapján hármat kellett volna szereznünk, és a meccs előtt elfogadtatunk volna az egy pontot, így egy kicsit bosszús vagyok. A játékosokat viszont meg kell dicsérjem, ha így fogunk játszani a hátralévő két meccsen, akkor nem lehet baj.

rv


BOON-ÉLŐ – DVTK vs. Mezőkövesd 2-2 (0-2)

A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 31. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a debreceni Nagyerdei Stadionban fogadta a Mezőkövesd csapatát szombaton 18.00-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!