DVTK vs. DVSC – Eldőlt, hol rendezik meg a meccset

Akt.:
DVTK vs. DVSC – Eldőlt, hol rendezik meg a meccset
© Fotó: Derencsényi István, archív
Debrecen, Mezőkövesd, Miskolc – Mezőkövesden játsszák a jövő hét végi DVTK–DVSC NB I-es labdarúgó-mérkőzést – osztotta meg határozatát hétfő délelőtt az Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottsága.

A keleti rangadó december 9-én, szombaton, az eredeti időpontnál fél órával később, 16 órakor kezdődik a mezőkövesdi Városi Stadionban.

Ön szerint mi lesz a DVTK vs. DVSC mérkőzés végeredménye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Mint ismert, a diósgyőri stadion jelenleg felújítás alatt áll, ezért a borsodi gárda minden hazai mérkőzését Debrecenben, a Nagyerdei Stadionban játssza. A Diósgyőr emiatt azzal a kéréssel fordult az MLSZ-hez, hogy a Loki elleni összecsapást más helyszínen rendezhessék meg. Az egyeztetések után végül az a döntés született, hogy a két csapat Mezőkövesden mérkőzik meg egymással.

HBN


Fotó: dvsc.hu
Debrecen, Miskolc - Az M4 Sport döntése miatt változott a keleti rangadó kezdési időpontja. A Magyar Labdarúgó Szövetség versenybizottsága módosította a Diósgyőr és a Loki idei utolsó, december 9-i bajnoki mérkőzésének kezdési időpontját. A találkozó eredetileg 15.30 órakor indult volna, de a ...