arsenal

2020.07.07. 10:38

Arteta végleg megszerezné a Reáltól Ceballost

A londoniak vezetőedzője szerint tárgyalnak a Real Madriddal arról, hogy a kölcsönadási megállapodás lejárta után is Londonban maradjon Dani Ceballos.

Arsenal's Spanish midfielder Dani Ceballos (C) runs to celebrate scoring a goal during the English FA Cup quarter-final football match between Sheffield United and Arsenal at Bramall Lane in Sheffield, northern England on June 28, 2020. (Photo by ANDREW BOYERS / POOL / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /

Forrás: AFP / POOL

Fotó: Andrew Boyers

A középpályás tavaly júliusban került az Arsenalhoz, a mostani szezonban két hónapot kellett kihagynia sérülés miatt. A múlt héten az Ágyúsok az ő góljával győzték le a Sheffield Unitedet az FA Kupa negyeddöntőjében.

„Egyeztetünk a Madriddal, de a játékjog nem nálunk van, így a két klubnak tárgyalnia kell, és meglátjuk, mire jutunk”

- nyilatkozta Arteta, hozzátéve, hogy nagyon elégedett Ceballosszal és a fejlődésével.

A 23 éves spanyol válogatott futballista szerződése 2023-ig érvényes a Realnál.

Az Arsenal öt fordulóval az idény vége előtt hetedik a Premier League tabelláján, és hat ponttal marad el az ötödik Manchester Unitedtől. Ha a második Manchester City az európai szövetség korábbi döntése értelmében nem indulhat a nemzetközi kupákban, akkor a bajnoki ötödik hely Bajnokok Ligája-indulást ér.

„Világos, hogy nem a saját kezünkben van a sorsunk, az egyetlen, amit mi tehetünk, az az, hogy a lehető legtöbb mérkőzést megnyerjük és meglátjuk, mi történik az ellenfelekkel”

- mondta Arteta.

Az Arsenal kedd este a harmadik helyen álló Leicester Cityt fogadja.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában