DVSE: kezdődhet az örömjáték

Akt.:
DVSE: kezdődhet az örömjáték
© Fotó: Derencsényi István
Debrecen – Az Eger ellen vág bele a küzdelmekbe a felsőházban a DVSE csapata.

Végül úgy alakult, hogy nem hazai pályán, hanem a Bitskey Aladár uszodában küzd meg Komlósi Péter alakulata hétfőn 20 órától az Egerrel. Ezzel a derbivel indul a debreceniek számára a férfi vízilabda OB I. középszakasza. Mint ismert, a cívisvárosiak hatalmas izgalmak közepette harcolták ki a lehetőséget, hogy a felsőházban folytathassák a küzdelmeket.

A gárdák magukkal vitték a pontjaikat, a DVSE tizenhét egységet gyűjtött eddig, míg az egriek negyvenet. A Heves megyeiek a B csoportban szerepeltek, melyet meg is nyertek, egyszer sem kaptak ki, egy döntetlenjük mellett tizenháromszor győztek. Egyáltalán nem vár könnyű feladat a hajdú-bihariakra, sőt. Az Eger színeiben pólózik például Hosnyánszky Norbert, Decker Ádám és Hárai Balázs, a kapujukat pedig a korábban Debrecenben vízilabdázó Braniszlav Mitrovics védi, akinek képességeit senkinek sem kell bemutatni.

Lapunknak nyilatkozva korábban Szőke Szabolcs, a debreceniek játékosa úgy fogalmazott, azzal, hogy bejutottak a felsőházba, lekerült róluk a teher, és innentől kezdve felszabadultan játszhatnak, megmutathatják, valójában mire is képesek. Ezúttal talán a tisztes helytállás lehet a cél.

HBN


Szőke Szabolcs és társai örülhettek a Kaposvár elleni meccs végén
Debrecen - Teljesítette a célt a DVSE, bejutott a felsőházba, hétfőn már az Egerrel csapnak össze a cívisvárosiak. Nagy izgalmakat tartogatott az alapszakasz utolsó fordulója a férfi vízilabda OB I. A csoportjában. Három csapat, a DVSE, a Kaposvár és a Vasas is azért küzdött szerdán este, hogy a ...

Rettentő fontos ütközeten vannak túl
Debrecen - Hatalmas menetelés végén a legjobb nyolcban folytathatja a DVSE. Nagyon fontos összecsapás előtt állt a Debrecen vízilabdacsapata: a szerda esti, Kaposvár elleni ütközete döntött arról, hol is folytathatják Komlósi Péter tanítványai. Bár nyerni nem sikerült, mégis a felsőházba jutott a...