DVSE: cél a negyeddöntő

Giorgo La Rosa góljaira is szüksége lesz célkitűzései megvalósításához a DVSE-nek
Giorgo La Rosa góljaira is szüksége lesz célkitűzései megvalósításához a DVSE-nek - © Fotó: Derencsényi István
Debrecen – Miroslav Bajin együttese három nap alatt négy mérkőzést játszik Egerben.

A bajnokságban ezúttal nem rendeznek mérkőzéseket a hétvégén, mégpedig a Magyar Kupa első fordulója miatt. Az elmúlt héten a szövetség megtartotta a sorsolást, a DVSE pedig az Egerrel, a Szentessel, a KSI-vel és a Szombathellyel került egy csoportba. A találkozókat péntektől vasárnapig rendezik az egri Bitskey Aladár Uszodában, mely után az első két csapat jut tovább a negyeddöntőbe.

Tovább akarnak jutni

– Szeretnénk továbbjutni a kupában, és azt gondolom, hogy a sorsolásnak köszönhetően ez egy teljesíthető célkitűzés, ugyanakkor ehhez a legjobbunkra lesz szükség – hívta fel a figyelmet a klub hivatalos honlapján Fejős Róbert. – A Szentessel már játszottunk a tatabányai felkészülési tornán, úgyhogy nem lesznek ismeretlenek számunkra. Akkor megvertük őket, és bár egy tétmeccs mindig teljesen más, szeretnénk ezúttal nyerni. A KSI az Újpesthez hasonlóan nagyon fiatal, agilis csapat, be akarják bizonyítani, hogy nem véletlenül jutottak fel az első osztályba, biztos vagyok benne, hogy eredménytől függetlenül végig keményen fognak küzdeni. A Szombathely hozzánk hasonlóan átalakult a nyáron, de tavalyról van némi támpontunk, hogy milyen játékot játszanak.

Szeretnénk megnyerni az első három meccset, ezzel bebiztosítani a továbbjutást, hogy az Eger ellen már felszabadultan játszhassunk. Nagy megtiszteltetés lesz a nemzetközi porondon is szereplő házigazdákkal megmérkőzni, nem adjuk fel előre, szeretnénk egy jó meccset játszani velük – vélekedett az esélyekről a center.

HBN


A program

C-csoport, Eger

Péntek, 19.45: Szentes–DVSE
Szombat, 10.30: DVSE–KSI
18.30: DVSE–AVUS
13.30: DVSE–Eger