DVSC: zárt kapus lesz a hétközi kupameccs

Akt.:
Debrecen – A DVSC szerdán 12 órakor a Budafok otthonában lép pályára a Magyar Kupában. Az ellenfél stadionját jelenleg felújítják.

A budafoki klub arról tájékoztatja a szurkolókat, hogy a mérkőzés a sporttörvény alapján normál kockázatú minősítésű rendezvény, mely megtartásához szigorú biztonsági feltételeknek kell megfelelni.

A BRFK a helyszíni szemle során megállapította, hogy az építkezés olyan szakaszába érkezett, hogy nem engedélyezhetik a mérkőzés megrendezését, csak zárt kapuk mögött – olvasható a klubhonlapon.


A támadó megállíthatatlan volt a Vasas ellen, két gólt lőtt az angyalföldieknek
Debrecen - Az 5–1-es vendégsiker akár hízelgőnek is tekinthető a vendéglátó Vasas számára. Elegáns, taktikus, olykor szemtelen futballal fektette két vállra a pályája felújítása miatt a Szusza Ferenc Stadionba albérletbe kényszerült Vasast a DVSC a labdarúgó NB I 17. fordulójában, szombaton délut...

Fotó: Derencsényi István, archív
Debrecen, Mezőkövesd, Miskolc - Mezőkövesden játsszák a jövő hét végi DVTK–DVSC NB I-es labdarúgó-mérkőzést – osztotta meg határozatát hétfő délelőtt az Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottsága. A keleti rangadó december 9-én, szombaton, az eredeti időpontnál fél órával később, 16 órakor kezd...További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek