„Nagyon nehéz helyzetben vagyunk”

Akt.:
Herczeg András
Herczeg András - © Fotó: Derencsényi István, archív
Debrecen – A DVSC vs. Vasas (2-3) NB I-es mérkőzés után a két edző, Herczeg András és Michael Oenning értékelte a látottakat.

Michael Oenning: A csapat megjutalmazta magát a mérkőzésen, a hozzáállásukkal. A játékosok betartották az utasításaimat, és ez a 60. percig tökéletesen működött. A győzelemért drágán megfizetünk, mert Ádám Martin piros lapot kapott, Szivacski kulcscsonttörés-gyanús. Megérdemelten nyertük meg a mérkőzést.

Herczeg András: Gratulálok a Vasasnak, el kell ismerni, ők voltak a jobbak. Ismét gólt kaptunk a találkozó elején, ezzel görcsőssé, idegessé vált a játékunk, majd jött a második gól. A félidő második felében átvettük a játék irányítását, de nem sikerült gólt lőni. A második félidőben is jól ment a csapatnak, egy kontrából viszont megkaptuk a harmadik gólt. Amikor emberelőnybe kerültünk, mentünk előre, szereztünk két gólt. Hiányzik Ferenczi, Varga, Bódi, és ez érződött a játékon. A csapat mindent elkövetett a közönséggel együtt, de a harmadik találatot nem sikerült bevinni. Nagyon nehéz helyzetben vagyunk, 3-4 ember hiányzik a csapatból, tavasszal egyszer sem sikerült az őszi összeállításban játszanunk.


Az angyalföldi kapus, Nagy Gergely (k) és csapattársa, Vít Benes (j), valamint a debreceni Szatmári Csaba (b) és Kinyik Ákos (b3) a labdarúgó OTP Bank Liga 28. fordulójában játszott Debreceni VSC - Vasas FC mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2018. április 28-án.
Debrecen - Debrecenben győzött 3-2-re a kiesés elől menekülő Vasas a labdarúgó OTP Bank Liga 28. fordulójának szombati játéknapján. OTP Bank Liga, 28. forduló: Debreceni VSC-Vasas 2-3 (0-2) Nagyerdei Stadion, 3214 néző, v.: Kassai gólszerző: Tabakovic (81., 84.), illetve Egerszegi (9., 24.), B...

Debrecen - A labdarúgó OTP Bank Liga 2017/2018-as szezonjának 28. fordulójában a Debreceni VSC csapata a Vasas együttesét fogadta szombaton 17.00-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on! Labdarúgó OTP Bank Liga NB I, 28. forduló Debreceni VSC vs. Vasas...