DVSC vs. Újpest: megkezdődött a jegyárusítás

DVSC vs. Újpest: megkezdődött a jegyárusítás
© Fotó: Derencsényi István
Debrecen – A DVSC labdarúgócsapata következő hazai mérkőzésén az Újpest együttesét fogadja május 6-án, szombaton 18 órától a Nagyerdei Stadionban az OTP Bank Liga 30. fordulójában.

Remek hangulatú mérkőzés várható, hiszen az ultrák a régi idők hangulatát szeretnék megidézni a lelátón, és arra buzdítanak „minden régi és új cimborát”, hogy látogasson ki a Nagyerdei Stadionba egy össznépi partira, amelyen a nosztalgiázásé lesz a főszerep.

A mérkőzésre jegyek a már kaphatók interneten a www.nagyerdeistadion.hu weblapon, személyesen pedig a Nagyerdei Stadionban található DVSC Ajándékboltban.


DVSC: régi idők hangulatát idéznék meg a lelátón az Újpest ellen

A Loki-drukkereknek köztudomású, hogy a focicsapat legfanatikusabb hívei, az ultrák, létszámukhoz képest különböző okok miatt egy ideje csak nagyon kevesen járnak a DVSC hazai mérkőzéseire. Emiatt sokan mások sem nézik a Nagyerdei Stadionban a hangulattalan találkozókat. Ezen kívánnak – egyelőre egy összecsapás erejéig – változtatni az ultrák, akik az Újpest elleni, május 6-án sorra kerülő meccsre szeretnék az eddig távol maradt Loki drukkereket mozgósítani.