„Egy jó csapat ellen sikerült győznünk”

Akt.:
Herczeg András
Herczeg András - © Fotó: Kovács Péter
Debrecen – A DVSC vs. Puskás Akadémia FC (2-1) OTP Bank Liga-mérkőzés után a két edző, Herczeg András és Benczés Miklós értékelte a látottakat.

Herczeg András: A mérkőzés nagy részében jól és fegyelmezetten játszott a csapat. Az első félidőben már voltak helyzeteink. Ha 1-0-nál sikerül a második gólt megrúgni, könnyebb lett volna a meccs. A második félidő elején nem tudtunk kimenni a térfelünkről, gólt szerezett a Puskás. Ezután sikerült újítani, és ismét gólt értünk el. Egy jó csapat ellen sikerült győznünk, gratulálok a fiúknak.

Benczés Miklós: Nem érdemtelenül nyerte meg a hazai csapat a találkozót. Ezért az első félidőben sokat tett. Bosszantó, hogy olyan pontrúgásból kaptunk gólt, amire fel voltunk készülve. A második félidőben rendeztük a sorokat, a mi akaratunk érvényesült, nem véletlenül egyenlítettünk. Kézben tartottuk a mérkőzést, majd egy pontrúgásból ismét gólt ért el a Debrecen. Az ikszért többet kellett volna tenni.


DVSC vs. Puskás Akadémia
Debrecen - A labdarúgó OTP Bank Liga 2018/2019-es szezonjának 12. fordulójában a Debreceni VSC csapata a Puskás Akadémia FC együttesét fogadta szombaton 17 órától a Nagyerdei Stadionban. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on! Labdarúgó OTP Bank Liga NB I, 12. ford...További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek