DVSC vs. MOL Vidi FC – Edzői nyilatkozatok

DVSC vs. MOL Vidi FC – Edzői nyilatkozatok
© Fotó: Kovács Péter
Debrecen – A DVSC vs. MOL Vidi FC (0-1) OTP Bank Liga-mérkőzés után a két edző, Herczeg András és Marko Nikolic értékelte a látottakat.

Herczeg András: A játék alapján rászolgáltunk volna egy pontra. Jól kezdtük a mérkőzést, voltak helyzeteink. Sajnos bizonyos helyzetekben kapkodtunk, ebből kaptunk gólt. A második félidőben sokszor ott voltunk a kapu előtt, nem tudtuk az ellenfél kapuja előtt feltenni az I-re a pontot. A csapat nem érdemelt vereséget. A Vidi igazolta, hogy nagyon jó csapat. Összességében jó teljesítményt nyújtott a csapat.

Marko Nikolic: Gratulálok mindkét csapat játékosainak, mert jó mérkőzést vívott a két csapat. Gratulál a játékosainak, nagyon fontos 3 pontot szereztünk. Első félidőben korrekt játék volt, eldönthettük volna a meccset. A második félidő annyira nem volt jó, a Debrecen több helyzetet dolgozott ki, de azért mi is a kapu elé tudtunk kerülni. Nehéz sorozat elején vagyunk, az első két mérkőzésünket, igaz 1-0-ra, de meg tudtuk nyerni.


Debrecen - A labdarúgó OTP Bank Liga 2018/2019-es szezonjának 15. fordulójában a Debreceni VSC csapata a MOL Vidi FC együttesét fogadta vasárnap 17.00-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on! Labdarúgó OTP Bank Liga NB I, 15. forduló Debreceni VSC vs. ...