DVSC vs. Mezőkövesd – Edzői nyilatkozatok

Akt.:
Leonel Pontes és Pintér Attila
Leonel Pontes és Pintér Attila - © Fotó: Kovács Péter / ÉM-archív
Debrecen, Mezőkövesd – A DVSC vs. Mezőkövesd (0-0) NB I-es mérkőzés után a két edző, Leonel Pontes és Pintér Attila értékelte a látottakat.

Leonel Pontes: – Aki meg akarta nyerni a mérkőzést, az a Debrecen volt. Megpróbáltunk megtenni mindent a győzelemért, egy gól megváltoztatta volna a meccset. Viszont nagyon nehéz ott gólt rúgni, ahol az ellenfél szinte minden tagja a tizenhatoson belül védekezik A csapat most két pontot veszített. Az ellenfél mindent megtett azért, hogy húzza a időt, ne kapjanak gólt. Ez nem az ő játékuk.

Pintér Attila: – Amit elterveztünk, azt megvalósítottuk, szerettünk volna három pontot szerezni, de mindenki tisztában van a két csapat játékosállományával. Nem tudtak olyat húzni a meccsen, amiből megnyerhették volna azt. Az utolsó tíz percben ha kétszer pontosabban játszunk, a három pontot is megszerezhettük volna.


Labdarúgó NB I – Döntetlen Debrecenben

Debrecen – Az újonc Mezőkövesd szombaton gól nélküli döntetlent ért el a Debreceni VSC vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 15. fordulójában.


HAON-ÉLŐ – DVSC vs. Mezőkövesd 0-0

Debrecen – A labdarúgó OTP Bank Liga tizenötödik fordulójában a DVSC a Mezőkövesd csapatát fogadja szombaton 15.30-tól a Nagyerdei Stadionban. Az összecsapásról élőben tudósítunk portálunkon.
hirdetés