DVSC vs. Mezőkövesd – Edzői nyilatkozatok

Akt.:
Herczeg András és Radványi Miklós
Herczeg András és Radványi Miklós - © Fotók: Kovács Péter, Ádám János
Debrecen, Mezőkövesd – A DVSC vs. Mezőkövesd (1-2) NB I-es mérkőzés után a két edző, Herczeg András és Radványi Miklós értékelte a látottakat.

Radványi Miklós: – A mérkőzés elejétől a mi akaratunk érvényesült. Tudtuk, mi vár ránk, ezért próbáltunk gyors oldalforgatásokkal operálni. Az első félidő végén egy buta kiállítás történt. A második félidőben is azt játszottuk, amire készültünk, és megérdemelten visszük haza a három pontot Debrecenből.

Herczeg András: – Gyenge teljesítményt nyújtottunk, gyenge napot fogtunk ki. Nem igazán kezdtünk jól, nekik akartunk menni, de az ellenfél erősebb volt, ránk tudták erőszakolni akaratukat. Mi pontatlanok voltunk, rengeteg labdát vesztettünk, főleg a középpályán. Az egyenlítő gól után kapkodva játszottunk, a végén pedig egy szögletből kaptunk gólt. A középpályán és elöl játszottunk gyengébben. Nagyon csalódott vagyok, a héten jobban rá kell hangolódni a következő mérkőzésre.


DVSC vs. Mezőkövesd
Debrecen, Mezőkövesd - A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 2017/2018-as szezonjának 1. fordulójában a Debreceni VSC gárdája a Mezőkövesd csapatát fogadta szombaton 18.00-tól a Nagyerdei Stadionban. Az összecsapásról élőben tudósítottunk portálunkon! Labdarúgó OTP Bank Liga NB I, 1. ford...

Debrecen - A Mezőkövesd Zsóry FC emberhátrányban küzdve hosszabbításban szerzett góllal 2-1-re győzött a Debreceni VSC vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 2017/18-as szezonjának szombati nyitányán. OTP Bank Liga, 1. forduló: Debreceni VSC-Mezőkövesd Zsóry FC 1-2 (0-0) Nagyerdei Stadion, 4200 ...A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .