Debrecen hírei

2018.05.21. 12:02

Csendes volt a vasárnap az ügyeleteken

Hajdú-Bihar - Tuják égtek Debrecenben a Határ úton, nagyobb anyagi kár keletkezett, Balmazújvárosnál egy traktor pótkocsija borult fel. Ügyeleti hírek.

Hajdú-Bihar - Tuják égtek Debrecenben a Határ úton, nagyobb anyagi kár keletkezett, Balmazújvárosnál egy traktor pótkocsija borult fel. Ügyeleti hírek.

Tizenkét méter hosszan tujasor lángolt vasárnap kora délután Debrecenben, a Határ úton. A megyeszékhely tűzoltói egy vízsugár segítségével fékezték meg a tüzet, mely az elektromos légvezetéket is megrongálta. Az áramszolgáltató szakemberei a vezetéket kicserélték. Nagyobb anyagi kár keletkezett.

Délután Balmazújváros közelében egy traktor pótkocsija felborult, amelyről a körbálák az úttesten szétszóródtak. A balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók a pótkocsit felállították, a bálákat összeszedték.

Háromezer négyzetméteren száraz avar és harminc szendvicspanel kapott lángra tegnap délután Debrecenben, a Diószegi úton egy elhagyott tanya udvarán. A debreceni tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök 24 óra alatt nem intézkedtek személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén. A szolgálatot ellátó állomány 8 személyt fogott el, akik közül 4 főt tetten értek, míg 4 főt körözés alapján. A rendőrök 18 személyt állítottak elő, köztük 5 főt bűncselekmény gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 12 esetben történt.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!